Germaanse Geneeskunde / 

Biologisch Decoderen

Germaanse Geneeskunde - LEV&Healthy


Wat is Germaanse Geneeskunde?

Germaanse Geneeskunde, ontwikkeld door Dr. Ryke Geerd Hamer, is gebaseerd op tal van onderzoeken die hebben laten zien dat fysieke klachten, veelal een gevolg zijn van een emotioneel trauma of onacceptabel conflict. Uit onderzoek is gebleken dat het lichaam na deze gebeurtenis reageert met veranderingen op zowel, fysiek, mentaal als emotioneel vlak. Door deze onderliggende conflicten en onverwerkte trauma's aan het licht te brengen en bewustwording te creëren, wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam aangezet.

En toen ik dacht dat het niet interessanter zou worden..

Biologisch Decoderen

Bij Biologisch Decoderen gaan we op zoek naar de persoonlijke ervaringen en herinneringen van die jij hebt gehad in jouw verleden en die zijn ingeprent in jouw systeem. We gaan op zoek naar de oorzaak en de specifieke situatie, die de klacht waar jij mee loopt of de ziekte die je hebt, heeft getriggerd. Het doel is dat je bewust wordt van de dieperliggende oorzaak van de klacht en/of ziekte en begrijpt waarom jij deze ziekte gekregen hebt.

Bij Biologisch Decoderen geloven we dat omstandigheden altijd neutraal en objectief zijn, en nooit de directe oorzaak van een ziekte. Het draait niet om wat we meemaken, maar om hoe we die gebeurtenis emotioneel beleven.


Hoe we iets ervaren, wordt beïnvloed door onze kindertijd en de ervaringen en trauma’s van onze ouders en grootouders. Door te erkennen en te begrijpen waarom we functioneren zoals we doen, kunnen we de onderliggende code van onze klachten vinden en ontcijferen.


IJsberg - LEV&Healthy

Germaanse Geneeskunde & Biologisch Decoderen in de praktijk

Bij ons in de praktijk kijken we op een holistische wijze naar de klacht, waarmee jij als klant in de praktijk komt. We kijken dan ook niet alleen naar de symptomen en hoe we deze kunnen oplossen, maar juist naar de oorzaak van de klacht. Waar komt deze vandaan?


Om te achterhalen welk trauma, of welke emotie mogelijk achter jouw fysieke klacht verscholen zit, maken we gebruik van zowel het Schumann Resonantie Systeem als het Energetisch- / NEI consult.

BioDynamisch EnergieSysteem - LEV&Healthy

Schumann Resonantie Systeem

Het Schumann Resonantie Systeem is een systeem met fijn afgestemde, driedimensionale en ritmische ronddraaiende impulsen, die bijdragen aan jouw lichamelijk en psychisch welbevinden. Door het trillen van de plaat, worden jouw emoties letterlijk 'los getrild' en kunnen deze aan het licht gebracht worden. 

Biotensor - LEV&Healthy

Energetisch- / NEI consult

Door middel van een NEI sessie en/of een (familie)-opstelling komt het onbewuste naar boven en wordt zichtbaar. Iets wat zichtbaar is, daar kun je mee aan de slag. Door middel van de biotensor, die gebruikt wordt tijdens het Energetisch- / NEI consult, kunnen trauma's losgekoppeld worden, waarna je deze letterlijk mag loslaten.

Wil jij aan de slag met de mogelijke emotionele oorzaak van jouw klachten?