Titel voor de over mij pagina

Over Annekie

Een goede gezondheid is een waardevol bezit en zolang er niets aan de hand is, lijkt dit een grote vanzelfsprekendheid.
Eind 2002 werd die “vanzelfsprekendheid” ruw verstoord, door een ernstige ziekte in mijn directe omgeving, die een behoorlijke impact op ons leven had.
Dat was voor mij het moment, waarop mijn interesse voor “Gezondheid” werd gewekt en ik mijzelf de volgende vragen stelde: “in hoeverre zijn wij zelf verantwoordelijk voor-, én hebben wij zelf invloed op onze gezondheid”?
Hier ontstond de aanleiding om te onderzoeken en te ervaren, wat aanpassing van je leefstijl kan betekenen, voor jezelf en voor je directe omgeving. Wanneer je goed voor jezelf zorgt en dus goed in je vel zit, kun je meer aan én kun je er beter zijn voor de ander.

Gaandeweg vulde mijn “rugzak” zich met kennis en positieve ervaringen, waardoor ik eind 2016 mijn eigen bedrijf startte onder de naam: “Just Healthy”. Met als doel: “mensen begeleiden naar een betere gezondheid”.
Ik werd fysiek en mentaal, fitter en fitter. Tien kilo minder gewicht mee te slepen, die er ook echt afblijven, zonder dat ik daar heel veel moeite voor hoef te doen.
De oude gewoontes zijn inmiddels volledig “overschreven” door de nieuwe gewoontes. En eerlijk is eerlijk, dit is ook niet vanzelf gegaan, maar vergt tijd, doorzettingsvermogen en wilskracht. En net zo eerlijk, die tien kilo was er ook niet in een half jaar aangekomen! Maar het is ongelooflijk wat het heeft opgeleverd en dan hebben we het zeker niet alleen maar over de kilo’s.
Door de ziekte (negatieve gebeurtenis) te zien als een “kans” en daardoor zelf de verantwoordelijkheid over mijn leven te nemen, heeft dit een hele positieve wending gekregen en heb ik van mijn inmiddels “passie” mijn werk kunnen maken.

Over Ilona

Ik vergeet het nooit, ik was een jaar of 18 toen m’n tante binnen kwam wandelen met een weegschaal en me zei dat ze was begonnen aan een dieet en het misschien ook wel iets voor mij was. Ik was eerst een beetje verontwaardigd dat ze aan mij dacht voor een dieet, maar toen ik op de weegschaal ging staan en deze 94 kilo aantikte, wist ik dat het tijd was voor verandering.
“Ik ben verschillende diëten gaan volgen en viel af, maar toch voelde het niet alsof het bij me paste.” Van thuis uit had ik niet geleerd wat precies gezonde voeding is. Bij ons stond er meestal aardappelen, vlees en groente op het menu. Of een lekkere stamppot met spekjes. Niets mis mee, maar de balans was zoek voor mij. Tijdens een overspannenheid, in een baan zitten die niet langer bij me paste en na de geboorte van mijn kinderen had ik weinig energie. Ik kwam tot het inzicht dat ik mezelf aan het vullen was in plaats van voeden.
Het heeft me jaren gekost om een goede balans te vinden en om een levensstijl te creëren die bij mij past en me niet alleen naar mijn huidige 66 kilo heeft geholpen, maar veel belangrijker, die me niet langer licht in m’n hoofd laat voelen. Ik voel me veel scherper, kan een appeltaartje zien zonder hem op te willen eten en ik zit vol energie. En wat me heeft verrast is dat het eigenlijk niet zo moeilijk is.

Stukje over LEV&Healthy

Opleiding 1: Integraal Vitaliteits- Leefstijlcoach

De opleiding aan de MARK Academy tot Integraal Vitaliteits- Leefstijlcoach (2018)

Opleiding 2: Medische Basis Kennis

De opleiding Medische Basis Kennis (2019/2020)

Opleiding 3: 3Care Voeding- en Leefstijlspecialist

De opleiding tot 3Care Voeding- en Leefstijlspecialist (2020)

Hoe klanten mij ervaren

Plaatst hier een aanbeveiling van een tevreden klant, zodat de bezoekers van jouw website kunnen zien dat andere mensen goede resultaten behalen met de dienst die jij aanbiedt
Naam, Leeftijd

Functie

Zullen we samen op zoek gaan naar een oplossing voor jou?

Samen gaan we opzoek naar jouw onderliggende problemen en ontdekken wat voor jou het beste werkt!