Business Partner Training

Wil jij jouw Eqology Business meer laten stromen? 

Dan mag je deze dag niet missen!

meteen aanmelden


Hotel Zwartewater - Business Partner Training - LEV&Healthy

Een inspirerende dag voor de Business Partners onder de tak van team Steijaert!

We hebben voor jou een Business Partner Training georganiseerd. Een dag vol inspiratie, motivatie, tips & tricks om jouw Eqology Business te laten stromen!

Business Partner Training

 • Zondag 21 april
 • 10:00 - 17:00
 • Hotel & Restaurant Zwartewater
 • De Vlakte 20, 8064PC Zwartsluis

Het programma

Loopt jouw Eqology business gesmeerd, of kun je wel wat inspiratie gebruiken?

Het belooft een dag vol met inspirerende sprekers te worden. Die stuk voor stuk een andere weg hebben bewandeld als Business Partner van Eqology. Ieder met een eigen verhaal en mooie handvaten voor jou!

Onder andere deze vragen komen aan bod:

 • Waar loop je zoal tegenaan?
 • Waar haal je de motivatie vandaan als het even niet zo lekker loopt?
 • Welke valkuilen kwam je upline tegen?
 • Hoe maak je klanten als je geen salon/praktijk hebt?
 • Hoe kom je aan nieuwe Business Partners?
Ik meld me aan!
Mireille Steijaert - Business Partner Training - LEV&Healthy

10:00 - 10:30

Mireille Steijaert

Graag zou ik met jullie willen delen wat ik geleerd heb tijdens mijn bezoek aan de fabriek in Alesund waar onze olie verwerkt wordt. Tijdens mijn presentatie zal ik in gaan op onder andere de volgende onderwerpen:

 • Waar wordt de vis gevangen die verwerkt wordt in de PAO?
 • Hoe verloop dit proces?
 • Hoe wordt er voor gezorgd dat de zee niet leeg gevist wordt?
 • Door welke processen gaat en een ruwe visolie voordat deze in een fles terecht komt?
 • Waarom is de PAO van hoge kwaliteit?
 • Wat zijn de focus punten van een goede visolie?
 • Waarom is de toevoeging van hoogwaardige olijfolie belangrijk?

Ben jij benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Bestel jouw kaartje voor de Business Partner Training! 

Hier wil ik bij zijn!
eqology-omega-3-en-k2-d3-levenhealthy

10:30 - 10:45

Productuitleg

Tijdens de Business Partner Training zal Ingrid Seldentuis een korte uitleg geven over de Omega 3 PAO en vitamine K2/D3 van Eqology! Zodat jij dit weer kunt delen met jouw (potentiële) klanten!
Business Partner Training - Annet Steijaert - LEV&Healthy (2)

10:45 - 11:15

Annet Steijaert

Wat als ik dat telefoontje niet had gehad?

Als beginnende Business Partner leerde ik een bellijst te maken om potentiële business partners of potentiële klanten  te bellen. Wat een weerstand heb ik daarop gehad! Ik kwam mezelf behoorlijk tegen. Hoogste tijd om mezelf eens goed in de spiegel aan te kijken: mijn overtuigingen bewust te krijgen.


Wie herkent ze niet: de klanten zullen het wel te duur vinden, potentieel business partners beginnen vast over het pyramide systeem. Je zult versteld staan van de resultaten.


Ik kijk er naar uit!.

11:15 - 11:30  Tijd voor koffie!

eqology-omega-3-gold-levhealthy

11:30 - 11:45

Productuitleg

Tijdens de Business Partner Training zal Jeroen van Wonderen een korte uitleg geven over de Omega 3 GOLD van Eqology! Zodat jij dit weer kunt delen met jouw (potentiële) klanten!
Annekie & Melanie - Business Partner Training - LEV&Healthy

12:00 - 12:30

Annekie & Melanie Kiers

Annekie Kiers
Na ruim 4 jaar Business Partner zijn, en een flinke aanloop genomen te hebben, stroomt mijn Eqology Business nu echt!

De eerste periode van mijn Business Partnerschap heb ik gebruikt om zelf te kunnen ervaren wat de producten voor me doen. Langzamerhand ging ik het delen met mijn omgeving en klanten. Inmiddels zit Eqology volledig geïntegreerd in de praktijk. En bij mezelf? Daar kun je de olie inmiddels in mijn ogen zien drijven.

Hoe ga je aan de slag met Eqology? Welke stappen heb ik gezet om de olie vlek steeds verder uit te breiden?


Melanie Kiers
Na lekker sceptisch te zijn over de stappen die mijn moeder gezet heeft in haar praktijk, ging het lampje bij mij toch ook echt branden.

Inmiddels gebruik ik de Omega 3 olie van Eqology al ruim 2 jaar, prima product, voelde me er goed bij, maar dat was het dan ook. Dagelijks was ik te vinden in de praktijk en kreeg er steeds meer over te horen en leerde ontzettend veel bij, waardoor ik het ook voorzichtig doorvertelde aan mijn omgeving. Waarna mijn moeder er voor koos om mij in te schrijven als Business Partner. 

Allemaal leuk en aardig, maar dit is echt niet mijn ding, 'ik kan dat helemaal niet'. Tot dat ik samen met moeders mee ging naar de European Convention in Milaan. Dat was voor mij de koelkast, waarin ik het lampje zag branden.

eqology-collageen-booster-levenhealthy

12:15 - 12:30

Productuitleg

Tijdens de Business Partner Training zullen Charlotte Steijaert en Lies Sterk een korte uitleg geven over de Collageen van Eqology! Zodat jij dit weer kunt delen met jouw (potentiële) klanten!

12:30 - 13:30   Tijd voor lunch!

De Business Partner Training is inclusief een verzorgde lunch door Hotel & Restaurant Zwartewater in combinatie met het heerlijke brood van LEV&IK!

eqology-mineralentest-levenhealthy

13:30 - 13:45

Productuitleg

Tijdens de Business Partner Training zal een korte uitleg geven over de Nordic Energy Booster, in combinatie met de mineralentest van Eqology. Zodat jij dit weer kunt delen met jouw (potentiële) klanten!
Business Partner Training - Mariel Slotman - LEV&Healthy

13:45 - 14:00
Mariël Slotman

Vanuit zonnig Curacao een presentatie van Mariel, gewoon omdat dat kan, met Eqology relatiemarketing.

Netwerkmarketing, of zoals ik het liever noem: relatiemarketing.
Ideaal als je een groot netwerk hebt zoals bijvoorbeeld een praktijk of salon.

Maar hoe kom je aan klanten en business partners als je geen groot netwerk, salon of praktijk hebt?

Ik startte 3,5 jaar geleden met Eqology. Toen had ik een B&B, minicamping en gaf ik yoga. Daar ontmoette ik mijn klanten en potentiële business partners. Maar in de afgelopen jaren veranderde mijn leven totaal… Ik koos voor avontuur en verkocht mijn boerderij. Sindsdien reis ik met mijn camper door Europa.

Die rigoureuze verandering betekende dat ik een geheel nieuwe weg moest gaan vinden in mijn Eqology Business. Een enorme uitdaging, die ik met heel veel plezier en enthousiasme ben aangegaan. Toch merkte ik gaandeweg op hoe lastig het bleek. Lastiger dan ik van te voren had gedacht. Ik leer steeds beter om mijn weg te vinden naar nieuwe klanten en business partners, ook nu ik geen vaste woon en verblijfplaats meer heb. Mijn business groeit en daarmee ook mijn inkomen.

En het allerleukste: Daarmee worden er steeds meer mensen om mij heen gezonder!

Ik vertel je heel graag hoe ik dat doe. In de volle overtuiging dat je ABSOLUUT geen salon of praktijk nodig hebt om je Eqology business te laten bloomen!

Zie ik je de 21ste? Ik kijk er naar uit!

14:00 - 14:45

Roy Tromp

Ook Roy is er bij op zondag 21 april in Zwartsluis! Hij vertelt over het pad dat hij heeft bewandeld om uiteindelijk in onder andere Zanzibar terecht te komen! 

14:45 - 15:00   Tijd voor koffie!

Business Partner Training - Kahoot - LEV&Healthy

15:00- 15:15

Quiz

Om je bij de les te houden en te ontdekken hoeveel iedereen al weet over Eqology, doen we een leuke interactieve quiz!
Business Partner Training - Suze Maclaine Pont - LEV&Healthy

15:15 - 16:30

Suze Maclaine Pont

Suze is businesscoach en traumatherapeut en heeft in het verleden acht jaar lang succesvol netwerkmarketing gedaan.

Tijdens die acht jaar zag ze mensen die het goed doen binnen het netwerksysteem en mensen die het minder goed doen. Het verschil zit hem erin dat de eerstgenoemde  mensen hun eigen energie werkelijk vertrouwen en hun eigen gezond functionerende systeem inzetten.

Je bent je eigen business gestart om geheel op je eigen manier bij te kunnen dragen aan een gezondere omgeving, in alle opzichten. Je wilt kunnen doen waar je goed in bent en je talent voluit in kunnen zetten. Maar doe je dat ook? En hoé doe je dat dan?

Je weet dat je heel erg zichtbaar moet zijn, maar bent bang voor afwijzing.
Bij uitblijvend succes begin je te twijfelen aan de juistheid van je missie.
Je doet veel te veel alleen.
Je wilt het echt op een andere manier doen dan conventionele ondernemers, maar je hecht ook aan (financiële) zekerheid.
Je probeert eerst succes te halen en pas dán heb je ruimte voor je hart en ziel.
Je stelt die dingen uit die jij écht wilde doen.

Het échte vertrouwen in jezelf en het creëren van echte vrijheid is iets wat we allemaal zoeken. Maar per ongeluk zijn we meer bezig met het bewijs dat we ‘goed of succesvol genoeg zijn’ buiten onszelf te zoeken in plaats van dat we gewoon delen wat we hebben te delen in deze wereld.

Zo ontstaat een cirkel van ‘stiekem’ sjoemelen, die onschuldig voelt, alsof we goed bezig zijn.
Dit succesvol doorbreken is niet moeilijk, maar het vraagt iets heel anders dan je tot nu toe geleerd hebt. Dáar, op dit pad, neemt Suze je mee.

 • Wat als het nou eens echt makkelijk kan?
 • Wat als het leven nu eens voor jou ging werken?
 • Wat als alle zekerheid die je nodig hebt er al lang is?
 • Wat als je succesvol en in harmonie kunt leven en werken?

Op 21 april ga je doorzien waar je ‘stiekem’ sjoemelt en ga je voelen en ervaren hoe je zekerheid in jezelf kan vinden, zodat je de stappen die voor jouw voeten liggen, gaat zien én niet meer bang bent om ze te zetten.

In haar 24-jarige ondernemerschap leerde Suze alle valkuilen uit eigen ervaring kennen. Ze weet als geen ander hoe je flow creëert in je bedrijf, wat er ook om je heen aan de hand is. Suze neemt je mee op haar reis. Ze laat je graag zien hoe jij jouw potentieel en datgene waar je hart naar uitgaat krachtig de wereld in brengt.
Business Partner Training - Duim - LEV&Healthy

€49,-

Business Partner Training

Wil jij jouw Eqology Business gesmeerd laten lopen? 


Tijdens onze Business Partner Training geven we jou handvaten, tips & tricks over hoe je vervolgstappen zet om als persoon én met je business te groeien.


Leer van de ervaringen die een Vice-President, President, Gold president en Platinum President graag met je delen. Door de interactie die we verwerkt hebben in de training zorgen we ervoor dat je betrokken én fit blijft en gemotiveerd en energiek naar huis gaat!

De Business Partner Training is inclusief een heerlijke lunch!


Scoor jouw ticket hier!

Business Partner Training - Professionele foto - LEV&Healthy

Laat een professionele foto maken!

Wil jij een professionele foto laten maken die jij kunt inzetten voor jouw Eqology Business? Dat kan! Laat op zondag 21 april, voorafgaand aan het event een professionele foto maken door Melanie Kiers. Een aantal dagen na het event ontvang je een mail met een link waar je jouw foto's kunt downloaden!

Tijdens het aanschaffen van je ticket, kun je deze optie toevoegen, voor een bedrag van €15,-.