Over ons

Wij zijn LEV&Healthy!

Ilona Branbergen - LEV&Ik

Hi ik ben Ilona! Voeding- en leefstijladviseur en eigenaar van LEV&IK. Als klein meisje was ik al vaak in de keuken te vinden. Koekjes bakken en later zelf maaltijden bereiden, ik vond het fantastisch om te doen. Het zaadje voor voeding was gepoot… Wat gezonde voeding voor mijn eigen gezondheid en leefstijl betekende ontdekte ik pas jaren later.

Door het volgen van verschillende studies en eigen ervaringen ontdekte ik dat iedereen graag gezond en vitaal 104 jaar wil worden, maar dat de gebruiksaanwijzing voor een gezond leef- en voedingspatroon vaak ontbreekt.

Waar moet ik beginnen? Wat werkt wel en niet voor mijn lichaam? Kortom ik wil wel, maar de ‘hoe’ ontbreekt nog.

Door te starten met een 0- meting creëer je inzicht, een vertrekpunt. Dagelijks begeleid en adviseer ik particulieren en bedrijven naar een gezonde leefstijl. Praktisch, doeltreffend en met blijvend resultaat.

Mijn broden met LEV zijn het bewijs dat gezond en lekker perfect samen gaan!

Het is cliché maar zo waar. Dat ik iedere dag mensen mag adviseren hoe ze gezonder, energieker en slanker worden is het mooiste vak dat er bestaat! – Ilona Branbergen

Annekie Kiers - JustHealthy

Mijn naam is Annekie Kiers en als eigenaar van Just Healthy heb ik mij afgelopen twee jaar als Integraal Vitaliteits- en Leefstijlcoach ingezet, in het begeleiden van mijn cliënten naar een gezonde(re) leefstijl en meer balans in hun leven.

Dit door middel van Leefstijl- en Voedingsadviezen, 1 op 1 (Wandel) Coaching, in een op maat gemaakt en persoonlijk traject, of Mindful Walk in groepsverband.

Van mijn passie mijn beroep kunnen maken is waar ik elke dag weer dankbaar voor ben. Door het veranderen van mijn eigen leefstijl sinds 2015, heb ik ervaren hoe veel gezonder en energieker ik door het leven ga. Steeds kleine stapjes hierin genomen en elke stap “smaakte naar meer”. Dit resulteerde in een blijvend gewichtsverlies van 10 kilo in 2,5 jaar tijd, wat zeker niet het hoofddoel was, maar wel een hele mooie en fijne bijkomstigheid.

Dit wil ik ook andere mensen laten ervaren en leren, dat we zelf verantwoordelijk zijn voor een groot deel van onze gezondheid.

Zelf het stuur in de handen nemen, zelf bepalen wat goed voor je is, waar JIJ blij van wordt, dat maakt, dat ik elke dag bruisend van de energie en met plezier naar mijn werk ga. – Annekie Kiers

V LEV&Healthy

LEV&Healthy

Hoe mooi was het moment waarop we met elkaar kennismaakte en dat je bij elkaar ziet, hoort en voelt.. dezelfde passie voor het vak, gezondheid, blij worden van voeding en beweging kortom het gevoel te hebben 1+1 = 3

Dat we gingen samen werken stond als een paal boven water, maar hoe en wanneer daar hebben we de afgelopen maanden keihard aan gewerkt. En nu kunnen we zeggen, LEV&Healthy is een feit en daar zijn we enorm trots op!

Een integrale aanpak gericht op een blijvend gezonde leefstijl en gezondheid op nummer 1, wij zijn er klaar voor!

Energieke groeten,

Annekie en Ilona

Ervaringen van onze klanten

Vrouw
De gesprekken met Annekie hebben me geholpen om weer in een positieve flow te komen. Ze hebben dieper inzicht gebracht en doordat ik zelf mede de inhoud van de sessies kon bepalen, waren de gesprekken passend bij wat ik op dat moment nodig had. Van een luisterend oor, tot praktische tips en oefeningen
Vrouw

Ilona is zeer betrokken, kundig en enthousiast! Ze geeft goede adviezen.

Het 3care programma dat zij aanbiedt is eenvoudig om te volgen en laagdrempelig. Ik voel me sinds het volgen van dit programma gezonder, fitter, energieker en raak op een gemakkelijke en gezonde manier kilo’s kwijt.

Vrouw

Gaat het niet of zit je niet lekker in je vel, zoek hulp bij LEV&Healthy! Er zijn vele mogelijkheden om op een gezonde manier, een gezonde leefstijl aan te nemen! Ook voor jou, ook jij kunt het, want Waar een wil is, is een weg!

‘Want als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg…’