Over mij

Gezondheid, vanzelfsprekend of een waardevol bezit?

Als Orthomoleculair Leefstijl- en Voedingsspecialist, begeleid ik, Annekie Kiers, cliënten naar een gezonde(re) leefstijl vanuit mijn praktijk LEV&Healthy, of op locatie. 

Mijn interesse voor gezondheid werd gewekt door ernstige ziekte binnen ons gezin, bijna 20 jaar geleden, waarin vooral de vraag: “welke invloed hebben we zelf op onze gezondheid?” me erg bezig hield.

Vele boeken, tijdschriften, opleidingen, webinars en live-ervaringen verder, “leef ik gezondheid” en heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken waar ik elke dag weer dankbaar voor ben. 

Door inzicht, bewustwording en leefstijlaanpassingen, bouw je aan het “fundament” van je gezondheid. Met ondersteuning op mindset, het gebruik van goede kwaliteit voeding- en supplementen, in de juiste volgorde en een persoonlijk en haalbaar tempo, valt er veel winst te behalen.

Het lichaam is net een auto: “loopt alles gesmeerd, of lijkt het meer een vastgelopen motorblok?” Gaat er diesel in een benzinemotor, of kiezen wij wel de juiste brandstof voor ons lichaam?

Door middel van persoonlijke lichaamsgerichte metingen wordt inzicht verkregen in de huidige gezondheidsstatus, met ieder een eigen vertrekpunt. Gezondheidsklachten benaderen en behandelen vanuit de oorzaak, in plaats van symptoombestrijding is daarin dé sleutel.

Annekie Kiers - LEV&Healthy

Ervaringen van onze klanten

aanhalingstekens-lichtroze-levenhealthy
Vrouw
De gesprekken met Annekie hebben me geholpen om weer in een positieve flow te komen. Ze hebben dieper inzicht gebracht en doordat ik zelf mede de inhoud van de sessies kon bepalen, waren de gesprekken passend bij wat ik op dat moment nodig had. Van een luisterend oor, tot praktische tips en oefeningen
aanhalingstekens-lichtroze-levenhealthy
Vrouw

Op 25 augustus was mijn eerste consult bij Annekie. Na een gesprek kwam de algehele check. De vitamine B's lieten wel te wensen over en meerdere vitaminen waren ook aan te lage kant daar liep ik voor bij de internist want ik zat altijd op het randje. Vooral het ijzergehalte was steeds veels te laag kreeg 2x per jaar infuus om het ijzergehalte op te krikken. Op maandag 11 december bloedprikken..

Vandaag 19 december kreeg ik telefonisch consult van mijn Internist en die vertelde dat mijn waardes zo hoog waren dat ik niet meer terug hoeft te komen en het ijzer gehalte nog zo hoog bij mijn waren geweest ik weet niet wat je doet maar ik sta er van te kijken. Annekie je bent een KANJER.

aanhalingstekens-lichtroze-levenhealthy
Vrouw

Gaat het niet of zit je niet lekker in je vel, zoek hulp bij LEV&Healthy! Er zijn vele mogelijkheden om op een gezonde manier, een gezonde leefstijl aan te nemen! Ook voor jou, ook jij kunt het, want Waar een wil is, is een weg!

‘Want als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg…’