Warmtecabines

Meld je aan!

NIEUW IN MEPPEL | WARMTECABINES!

     Versoepelen van de Corona maatregelen, wat hebben we daar allemaal naar uitgekeken! Heerlijk om weer een terrasje te kunnen pakken, een uitje te boeken én vooral weer lekker te kunnen gaan sporten! Want ook al hebben velen van ons zeker hun best gedaan, het sporten op eigen houtje op te pakken, het is tóch anders dan we gewend waren.

Bewegen in de warmtecabine, betekent bewegen in een aangename temperatuur van ca. 36 graden. Het bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn. De combinatie van infraroodwarmte met een intensieve spieractiviteit en het dragen van (donkere) thermokleding in de cabine zorgt voor een snellere (plaatselijke) vetverbranding. Onder deskundige begeleiding doorloop je in de warmtecabine de oefeningen die op jou zijn afgestemd.

Voor optimale resultaten in vetverbranding en gezondheid is het raadzaam om twee keer per week te komen trainen. Per keer ben je ongeveer 25 minuten aan het sporten. Door de pilates oefeningen liggend uit te voeren worden je rug en gewrichten ontlast.

Heb je last van gewrichtsklachten, reuma, artrose, artritis, fibromyalgie? Dan ben je extra gebaat bij de warmte tijdens het sporten in de warmtecabine!
Ook tijdens de zwangerschap is dit een fijne manier van bewegen, zolang dat voor jou goed voelt en de oefeningen goed te doen zijn.

Combineer het bewegen in de warmtecabines met gezonde(re) voeding voor een optimaal resultaat!

Wat zijn de kosten

Je koopt een strippenkaart voor 12 of 20 trainingen.

12 x voor € 230.00
20 x voor € 370.00
Voor een losse les betaal je €19,50.

De strippenkaart is inclusief 2 metingen op de lichaamsmeter, waarbij gewicht, spiermassa, vet- & vochtpercentage
en visceraal vet wordt gemeten.

Gun jezelf een gezondheidsboost en maak gebruik van onze unieke cabines. Er zijn een beperkt aantal plekken vrij ( maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 9.00 tot 13.00 ).
 
Ben jij net zo enthousiast als wij? Maak gebruik van de proefles voor een introductieprijs van €17,50. Wanneer je daarna start ontvang je de proefles cadeau! 🎁

Zie jij jezelf al liggen in een van de warmtecabines? Meld je aan!

Er zijn twee warmtecabines beschikbaar! Sport jij graag samen met een buddy? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we of we dat in kunnen plannen!