Over ons

Waar een deur sluit…

Gaat een andere deur open. Een bekend gezegde wat nu van toepassing is op mijn eigen keuze. Een lastige, maar ook eentje die opluchting geeft dus het is de juiste keuze voor mij op dit moment. Ik ga stoppen met mijn werkzaamheden bij LEV&Healthy.

Bijna 6 jaar geleden startte ik mijn eigen bedrijf LEV&IK. Leefstijl en Voeding & Ilona’s Keuken.

Mijn liefde voor voeding en gezondheid bracht ik samen. Mensen adviseren hoe je d.m.v. gezonde (oer) voeding je gezondheid kan verbeteren, waardoor klachten verminderen en zelfs verdwijnen. Daarnaast bakte ik op vrijdag mijn eigen gezonde broden en lekkernijen in de keuken van Bhome@work.

In 2020 ontmoeten Annekie en ik elkaar en dat was liefde (voor het vak) op het eerste gezicht! LEV&aHealthy is geboren. Samen gezondheid verspreiden, 1 + 1 = 3 zoals wij het noemen. Wat heerlijk om je gezamenlijke passie te kunnen delen en te vermenigvuldigen. Ik kreeg er zoveel energie van, maar tegelijkertijd kostte het me ook energie. Een eigen bedrijf, een jong gezin en ikzelf. Dat is teveel gebleken.

Het is nu tijd voor de IK. Deze heb ik in 2006 niet voor niets voor mijn bedrijfsnaam gekozen. Mijn eigen keuken ga ik zeker in, maar de IK heeft voor mij nog een andere betekenis gekregen, namelijk Innerlijke Kracht.

De deur naar LEV&Healthy sluit ik in deze vorm af en de deur naar mezelf heb ik opengezet.
Ik voel trots, dankbaarheid en rust, het is goed zo!

LEV&Healthy gaat door, Annekie blijft haar vleugels uitslaan om zo gezondheid te verspreiden. Om dit met 100% aandacht en toewijding te kunnen blijven doen hebben we de moeilijke keuze gemaakt om te stoppen met de verkoop van de bakmixen met LEV.

De komende weken zijn de mixen nog via de webshop van LEV&Healthy  en Bakkerij Steenbergen in Meppel verkrijgbaar (zolang de voorraad strekt).

Lieve mensen, wees lief voor jezelf en elkaar! We gaan elkaar zien.


Groetjes Ilona

Mijn naam is Annekie Kiers en als eigenaar van Just Healthy heb ik mij afgelopen twee jaar als Integraal Vitaliteits- en Leefstijlcoach ingezet, in het begeleiden van mijn cliënten naar een gezonde(re) leefstijl en meer balans in hun leven.

Dit door middel van Leefstijl- en Voedingsadviezen, 1 op 1 (Wandel) Coaching, in een op maat gemaakt en persoonlijk traject, of Mindful Walk in groepsverband.

Van mijn passie mijn beroep kunnen maken is waar ik elke dag weer dankbaar voor ben. Door het veranderen van mijn eigen leefstijl sinds 2015, heb ik ervaren hoe veel gezonder en energieker ik door het leven ga. Steeds kleine stapjes hierin genomen en elke stap “smaakte naar meer”. Dit resulteerde in een blijvend gewichtsverlies van 10 kilo in 2,5 jaar tijd, wat zeker niet het hoofddoel was, maar wel een hele mooie en fijne bijkomstigheid.

Dit wil ik ook andere mensen laten ervaren en leren, dat we zelf verantwoordelijk zijn voor een groot deel van onze gezondheid.

Zelf het stuur in de handen nemen, zelf bepalen wat goed voor je is, waar JIJ blij van wordt, dat maakt, dat ik elke dag bruisend van de energie en met plezier naar mijn werk ga. – Annekie Kiers

V LEV&Healthy

Hoe mooi was het moment waarop we met elkaar kennismaakte en dat je bij elkaar ziet, hoort en voelt.. dezelfde passie voor het vak, gezondheid, blij worden van voeding en beweging kortom het gevoel te hebben 1+1 = 3

Dat we gingen samen werken stond als een paal boven water, maar hoe en wanneer daar hebben we de afgelopen maanden keihard aan gewerkt. En nu kunnen we zeggen, LEV&Healthy is een feit en daar zijn we enorm trots op!

Een integrale aanpak gericht op een blijvend gezonde leefstijl en gezondheid op nummer 1, wij zijn er klaar voor!

Energieke groeten,

Annekie en Ilona

Ervaringen van onze klanten

aanhalingstekens-lichtroze-levenhealthy
Vrouw
De gesprekken met Annekie hebben me geholpen om weer in een positieve flow te komen. Ze hebben dieper inzicht gebracht en doordat ik zelf mede de inhoud van de sessies kon bepalen, waren de gesprekken passend bij wat ik op dat moment nodig had. Van een luisterend oor, tot praktische tips en oefeningen
aanhalingstekens-lichtroze-levenhealthy
Vrouw

Ilona is zeer betrokken, kundig en enthousiast! Ze geeft goede adviezen.

aanhalingstekens-lichtroze-levenhealthy
Vrouw

Gaat het niet of zit je niet lekker in je vel, zoek hulp bij LEV&Healthy! Er zijn vele mogelijkheden om op een gezonde manier, een gezonde leefstijl aan te nemen! Ook voor jou, ook jij kunt het, want Waar een wil is, is een weg!

‘Want als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg…’