Informatieavond WTC

LEV&Healthy

Wat leuk dat je interesse hebt in een informatiebijeenkomst van LEV&Healthy. Wij, Gerlies en Annekie begeleiden dagelijks cli├źnten naar een gezondere leefstijl vanuit de praktijk in Staphorst.

Door inzicht, bewustwording en leefstijlaanpassingen, bouw je aan het 'fundament' van jouw gezondheid. Met ondersteuning op mindset, het gebruik van goede kwaliteit voeding en supplementen, in de juiste volgorde en een haalbaar tempo, valt er veel winst te behalen.

WTC - LEV&Healthy

Het fietsseizoen is weer van start!

En nu de vraag: Hoe fit voel jij je? Geef jij je lichaam het juiste om de inspanning te kunnen leveren en om te herstellen nadien? Hoe verzorg jij je spieren nadat ze je hebben geholpen de prestatie te leveren?

Graag zouden we (recreatieve) sporters mee willen nemen in onze visie hier op en bewust willen maken van wat je lijf nodig heeft rondom een sportprestatie.

WTC - MTB - LEV&Healthy

Hoe fit ben jij?

Tijdens de informatiebijeenkomst willen we jou inzicht geven, hoe jij het beste jouw lichaam kan voeden, vooral voor en na een intensieve sportprestatie. Maar ook hoe jij in het dagelijks leven de juiste keuzes kunt maken, om jouw lichaam te voeden met de nodige bouwstoffen. 

Wat onder andere aanbod zal komen:

  • Hoe functioneert jouw lichaam?
  • Wat heb je nodig voor het fundament voor jouw gezondheid?
  • Welke bouwstenen heb je nodig om jouw gezondheid te onderhouden?
  • Voeding of vulling?
  • Mogelijkheid tot inzicht in jouw gezondheid
Workshop Omega 3 olie - LEV&Healthy

Informatieavond WTC

Kun jij wel wat handvaten gebruiken om jouw lichaam op de juiste manier te voeden voor en na een intensieve sportprestatie? Meld je aan voor een van de informatieavond voor de WTC!


We hebben 2 avonden op planning staan:

  • Donderdag 23 mei
  • Dinsdag 28 mei

Inloop - 19:00

Aanvang - 19:30

Locatie - Roelof Brinkstraat 8, Staphorst


Er is plek voor 20 geïnteresseerden per avond! Zien we jou dan?